An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Saturday, September 25, 2010

minggu malang meyyy~!

hinder Pictures, Images and Photos





okeyyyhh..minggu nie super mencabar dalam hidup beta...yup...makin rapat ngan nut! she's my best fren....seriously.i love her!

best freinds? sisters Pictures, Images and Photos



to nut~

U are my.....

Best Freinds Pictures, Images and Photos




well2...

nak di jadi an citer....
peristiwa "bermakne" takkan lupe (rabu lepas!!)..jatuh dalam muddy..perghh..saket siot.nak balik sorang takot kene ganggu ngan ulat2 bulu dah naik daun nih~mujur balik ade gak guy yang tolong.hehehe...tu la...daa ckp daa (jalan slow2 boleh??nih tak..laju gak..die ingat robot hape...)then bile dah jam kaki nih cramp la die...tapi agak2 la nak landing time pon....tapi nak wat camne an....terlanding dalam mudd.memang mengundang kemarahan petala kelapan sungguh!!!! yang tak leh blah nyer.....kete ngan moto2 leh stop kat tepi jalan wat crowded situ..malu shiall~
guy yg tolong lak (konon2 nyer arr....=P)kwn2 gelak.....nih mate dah nak nanges.....berair banjir nih..tp ble tgok ramai sangat tak jadi nak nanges...(nak cover cun kot!haha! XD)

http://www.emocutez.com




30 minit sebelum tuh.........................


nut kwn beta si sengal sorang gi sorok an purse ...siap buat "pakatan berhaluan kiri agi" nak wat wakenabeb or bang bang boom....dah tuh dengan penuh selamber bersandiwara depan beta macam tader pape jer...tuh yang beta pon..KEBOOOMMMM~ (majok la konon nyer..haktuihh!hahaha XD)

http://www.emocutez.com

hahahaha...lawak btol...sungguh haru la kwn beta sorang nih~

sok nyer...beta jatuh lagi..kat tangga cafe....kat tempat yg sama beta jatuh..perghh...saket siot!!mmg biru kaki beta.adehhhh~malang2...

http://www.emocutez.com


yah2....then an....nih nak citer pasal sejute masalah yg nut lalui..btol cakap org bila duet berkepuk...harte menggunung..punya pangkat org akan dekat ngan kite...tp bile kita hilang sume tuh kwn pon lari..that is fact of life.sehari suntuk tlg nut carik kete nak jumpe mak die yg saket.sedih kot.seorang anak yg dah lama tak jumpe mak die..last2 jumpe mak dalam keadaan mak tuh saket.(nih dah nek sensetif nih~~)

http://www.emocutez.com

so thanks to azif fitri yang sudi pinjam an kete..really appreaciate!(tapi on that day penat kot...time nih nut ssh beta bantu..next time ssh nut lak bantu.n_n)

http://www.emocutez.com

p/s:tak suke tol si mulut longkang~~rase cam nak clorox kuase due jer...tak yah la fitnah or ckp belakang2.tak puas hati ckp depan2.okeyy "sayang"??

Hate Gossip Pictures, Images and Photos

No comments:

Post a Comment