An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Monday, August 9, 2010

haih.. sabar je ngan ko an~ opppsssie..dah macam gunung krakatoa gayenyer

* setakat luahan hati jer tader kene mengenakan dengan yang hidup atau yang mati wokkkey?sila jangan perasan dengan masok bakul angkat sendirik.heeee~




http://www.emocutez.com









Beta nih muke nampak jer baik..terus terang tak la baik sangat.boleh jer hati nih bersabar tapi bile da panazzzzzzzz tahap gaban.....memang nak jer bg sound tepek skali.bukan sekor due buat cam tuh...tapi nak wat camne..rambut same hitam tapi hakikatnya hati kaler lain2.btol tak??


bila dah masok kolej...first day ingat an ......

http://www.emocutez.com


tp hampeh....

http://www.emocutez.com


simpati dengan yang kawan yang cukup aku hormati...sbb die baik sgt walaupon hakikatnye mulot main lepas..tp aku tak kesah sbb kadang kata2 die masok akal dan boleh pakai gak.tak macam certain org yang berlagak nak mampos..show off lebey tapi habuk pon tarak.orang macam tuh baik terjun bangunan jer arr.bukan nak cakap pe...dah datang tempat orang..ko hidop ngan org tuh pandai2 la bawak diri..kalo keje menyusahkan orang baik tak payah.fuck off! memang aku paham ....kat sini rate2 nyer anak orang kaya...punya harta..(opppssss...tp bukan ko punyer he~ bak kater nabil tuh lue pikir la sendirik!~)=P the main point nak cakap kat sini...dah kat tempat orang pandai2 la bawak diri....jangan anggap kawan tuh cam kuli batak kita.jgn pijak pale ..ikot skati ko nak wat pe.cube ade sket perasaan hormat kat sape2 je la..tak kira yang tua atau yang muda.tape la......hopefully..dapat slow talk ngan die...bukan lancarkan misi perang dingin...sbb hari2 dok tengok muke die.tak best la kan..kalo dah istihar.
lagi 1 tak suke la org perasan nih~ko dah SS ngan seseorang then ko sebar an anasir jahat..pe jadah haram ko nih..perangai cam langsi!buat malu jer....muke punyer la baik...tp hakikatnyer..busuk hati malaon btol~ perangai tahi ko nih camne orang nak hormat ko...haih~

hehehe...sabar pon ade tahap limit sbb kita pon manusia biasa.bukan sempurna macam nabi muhammad SWT.


http://www.emocutez.com

1 comment:

  1. Apa nak buat, dah orang ni berbeza perangainya. Sebab tu, ada peribahasa: rambut sama hitam, tapi hati lain-lain. Yang penting, kita tak bermusuhan sudah kan :D

    ReplyDelete