An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Saturday, August 14, 2010

tersentuh.....

Refugees Pictures, Images and Photos
nih contoh jerrr....tader la rohingya kat photobucket...=(



kisah semalam......


tak leh lupe....



http://www.emocutez.com



time tunggu mama kat sogo dr bangi...datang la...beberape anak2 pelarian mintak sedekah sambil tunjuk document sebagai evidence..memang tak leh lupe..muke sedih..minta simpati masyarakat tp kebanyakannyer halau..atau sombong nak bagi sikit bantuan.beta nak bagi pon tinggal rm 15 jer dalam purse..budak2 tuh ramai.beta cume boleh cakap.."adik2..akak tader duet nak bagi.ni pon akak tunggu mak akak.maaf ye.*sambil senyom..senyom tuh an 1 sedekah.tapi dalam hati nih tuhan aje yang tau betapa kesiannyer kat diorang.meleleh siottt~

http://www.emocutez.com




tapi rasenyer memang btol pelarian kot sebab nampak logo UNHCR kat bag yang diorang pakai.


unhcr logo Pictures, Images and Photos

rase bersalah giler....

bila pikir pe yang budak2 tuh makan bukak puasa seharian mintak belas simpati...muke letih..penat..lesu dan beta pulak tak hulur siket pon sbb tader duet.

*sigh


http://www.emocutez.com



rase terpukul gak..kita semua happy ngan family tapi diorang sume nih tader..


http://www.emocutez.com


Family Pictures, Images and Photos
so hargailah family kita =))

No comments:

Post a Comment