An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Wednesday, August 25, 2010

indahnyer hidup ini....

hye2...kini genap 2 bulan beta berada jauh dari keluarga..ergh..apa kabar bonda dan ayahanda di sana.warrrghh~! skhema siot ayat gue!! btw beta di sini sihat2 sajerrr..cume bese ler kalo tercirit...tersembelit tuh.makan beta disini pon makan tak menentu..tido pon dah ala2 style burung hantu.

http://www.emocutez.com



psssss..pe citer terbaru??!


panassss ker??!hahaha..


http://www.emocutez.com


k la..kali nih nak citer pasal 1 st time buat test.ya rabbi...tak tido malam..stress..nanges2 tanak jawab pekse dan rase nak jer masa cepat berlalu.mmg ssh.ye arr..sindrom shock culture tak abes2 lagi...nak wat lagu mana lagi~ ha..memang "dekan" la beta sbb...blajar last minute.dan sometimes rase tak masok dalam pale otak beta.haih~ agaknyer nak berus2 otak gune clorox kuasa 2 br btol2 sental punyer~



hah...kat sini beta pon ade keluarga baru..yeay!! guess what..i got 6 new families members..!!!

who's that pokemon??!hahaha~ chhaitt! gurau sajer~~



Monyet lucu Pictures, Images and Photos




kakak gue!!

1)kak sab ...age??phuuu..21
2)kak aina..age??20 derrr~
3)kak iqa...weee~same name with me!! age??19!


abang2 gue!!
1)abg taqi..age??19...abg paling suke carik bala.
2)abg khai...age??21..hot head!
3)abg ariff hafiz..age??tah..lupe nak tanyer..hahaha die paling giler kot!



diorang byk tolong beta disini..ha..diorang nih la tempat beta bermanje..mengadu domba..bergossip...bagai segala..perangai gedik ann beta nih??hahaha

http://www.emocutez.com
tah...


tak penah ade kakak n abang...


terasa 1 perasaan yang sangat2 lain


mungkin diorang untuk beta...


eventhough diorang bukan saudara kandung beta~

siblings Pictures, Images and Photos

kat sini memang byk benda pelik2 jadi..ni la dikatakan dunia luar..

http://www.emocutez.com


kes buli dan regging yg melampau..pergaduhan yang tercetus.dan terpaksa lebih peka dan berjaga-jaga memandang an beta bergaul dgn sume orang kat sini.tak penah lupe pesan mak yang suruh aku jaga diri.alhamdulilah~ syukur sangat2.


(p/s: best sangat jadi volunteer zoo.ni la namanyer pencinta alam.heee!!!byk betol nakal yang beta show kat haiwan2 di sane sampai pegawai kat zoo pesan kat beta jgn nakal2 sangat!hahaha )
http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment