An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Tuesday, March 23, 2010

hehehe..best gak jumpe kaunselor semalam...(coret-coret)

Pergh..pagi2 lagi dah kene bising ngan mama,,pergi keje ke tak....yarghh!annoying sket memandangkan aku demam 'berpekej' bersama-sama batuk dan selsema.memang horrible.Terpaksa offday la gamaknyer..heh~ sudah tentunyer aq merindui si kembar amir n ammar,ahmad,ikie,baby irin ,baby irfan n baby haziq. cepat tol rindu...even 1 ari jer off.haish..selsema ngan batok membantut an niat aq nak jaga mereka.Wargh tak sabar rasenyer nak sihat,,,boleh belai,mereka,hug n kiss!!



Aku dikejutkan dengan mesej fala..she's one of my best frenz..kul 8-11 pg ade ceramah mengenai pemilihan course yang betul di universiti..walaupon tak sehat ..aq gagahi juga diriku ini.Tak kesah!asalkan aq tak terlepas input yg berguna utk masa depanku.(hee~rindu tahap dewa lah kat budak!pas balik sekolah nak gi tadika..jenguk budak2!~)"Seronok" sebenarnyer aq sorang jer dtg awal...yang len da masok skola merayap ntah mane2...yg da datang skola nun kat pagar skola masih melepak agi kat situ.,Bagi yang menghantar mesej kat henfon mahupon di ym aq masih2 ta nmpak batng hidong...kan sengal namanyer tuh....





Alhamdulilah,nampak gak la..beberape bekas pelajar SPM 2009 yang hadir..haha.lama tak ketemu mereka.huh..ternyata sombong.alah,biarkan saja! malas nak jaga tepi kain org memandang an tepi kain aq sendiri ssh nak jaga.hahaha..asalkan aq senyom pada mereka dah la..tak semua sombong..tapi yg sombong tuh la umpama setitik nila..rosak susu sebelanga.



yayaya..aq bertemu ngan seseorang kaunselor yg telah lama aq kenal..aq kenal di sejak darjah 1 ..tak sangka jumpe kembali..ad jodoh kowt~!hahaha!pertama kali wat psikologi test ngan die..ternyata benar dan kami pon telah mencapai target melalui perbincangan kami...biase arr mulut aq niyh kalo da bercakap tak berenti dan..selagi aq tak dapat input yg secukup nyer mmg aq tanye habis2 an..die kata dr tutur kata aq..aq sesuai menjadi kan perguruan sebagai profesyen aq nnty..hehehe...malah die bersedia membantu menguruskan permohonan ku di IPGM.hehehe..alhamdulilah..termasok die dah 2 org org dalam aq dapat...nape la die ckp.."awk bagos la bila bercakap...pandai awk bercakap..blh jadi cikgu atau lawyer niyh...kaunselor pon blh..." time tuh tersa blurr...


March 18, 2010 - Thursday

No comments:

Post a Comment