An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Sunday, April 25, 2010

.........

fine...i'm so frustrated today.
MySpacei'm failed to get interview for IPGM.yup..tak sume dalam dunia nie kite leh dapat.mungkin tak de rezeki sebab nak di ikotkan aku memang melepasi syarat2 yg dikehendaki oleh KPM tu.lebih2 lagi aku jugak aktif dalam kokurikulum.i'm quite shock read bout a few comments on 1 of the blog
MySpace."kawan sy tak de A dan keputusan die teruk tetapi dapat interview sebab gune org dalam iaitu pakcik die"."adik sy ade A tetapi anak buah sy takde A tp mcmane adik sy tak leh dapat sedangkan anak buah sy yg tak de A boleh dapat?"."saya dapat 6A+ tetapi nape sy tak dapat?""sabar la..saya dapat straight A dan aktif koko tp malangnyer sy jugak tak dapat" i'm so stress think bout it..MySpacemy parents make me hurts (marah2!ergh!!!!)MySpace when i did not get the interview...aq dah malas..adakah ini nak psiko pale otak aq semata2??apakah aq desperate nak jadi cikgu sampai aq sanggup menerima offer foundation in TESL yg aq dapat??but that is non-government.atau aq terpaksa menangguhkan cita2 utk jadi cikgu untuk menggenggam segulung ijazah br aq apply KPLI??celaru dan semakin celaru..jiwa mood swing tol..nak kate cam yo-yo..angin syndrom mood aq dah macam ribut taufan..MySpace



lagi satu aq bengang...!ni nak buat luahan hati nie..!MySpace sanggup ker ko nak saman majikan ko sendiri??yang da byr ko beribu..yang da hantar ko blajar..macam kacang lupekan kulit plak.pehal ko salahkan aq plak...dah ko bukak citer dulu.tu pon ko patot bersyukur aq tak "membakar" ko...hahaha!MySpacethat is fact dan tak payah la ko nak putar belit an citer..dasat lidah bercabang due!sket2 mak ko...dah buat salah mengako je la...nak discuss tanak face to face..sampai ble tak selesai bhaii..ko nak gunakan "senjata" mak ko sampai bile weyh??kalo ko nak saman aq pon tak kesah..i knew which one is truth and not okeyh!ko pe hal nak "menghangit" an keadaan ko..ko ingat berkurung dapat solve problem..ape lagi..??menanges??ko nanges la puas2.okeyh..MySpace aq kat sini gelak jer!hahaha!MySpace ape ko dapat kalo ko nak menyaman??duet??tuh yg ko nak an..selama ko bekerja aq ta nampak ketulusan ko bekerja..sorry to say.
ingat kesalahan diri ko..jgn la ego..pliss.elok sgt la ko libat an aq yg tatau pape..ko mmg dasat pengecut.dah besar perangai cam budak2.dah2...grow up kiddo!org macam ko...ssh nak jangka..nnty..siket2 mak..siket2 pakwe..lantak ko la..life ko..aq malas nak campur.aq dah penat jadi mangse keadaan!MySpace

2 comments:

  1. Salam..sabo je dlu..insya Allah taun2 dpan da rzki..taun dpan mtk ag..kwn skelas sy dpt ipg ni lpas kli kdua mtk..sy pn dpt pas hbis staun matrix..pe2 pun, jgn ptus asa..

    ReplyDelete
  2. maaf ye...kalo nak mintak lagi kali kedua tuh..nak gune pin numb same ker beli yang baru??

    ReplyDelete