An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Monday, April 26, 2010

hahaha!

hari nie...keje sume okeyh...semakin mesra ngan "anak2" aku..adeyss..lupe lak nak ambik pictures diorang tadi...
MySpace
mane yg perangai "hardcore" dah mule terkawal...(terlebih hyper!)hahaha..td terlebih mesra...
MySpace
tak leyh blah..ble aq masih ssh nak ingat name2 diorang..ade yg nama.."classic" tol...ade tuh name..."modern" nyer...hahaha!bukan la nak provoc tp tu la hakikat ibu bapa zaman skarang bg nama.aq sampai tukar nama anak2 murid aku..sbb nak bg nama diowang nie terpalit dalam ingatan aku
MySpace
..yg classic nama die bidin...adoii..tapi aq mengarot..panggil die "midin" ngan "jidin".tapi aq slalu panggil die JIDIN! tgk la..kalo die buat perangai tak senonoh aq panggil die JIBEK! MySpace..lagi 1 yg ala2 zaman hang tuah punyer nama tak pon zaman tok kaduk dulu....kalo boleh nak nama PUTERA adoi...PUTERA HAIKAL..dan PUTERA QUSAIRI.adehh..disebabkan aq nak "LEMBUTKAN" hyper die..aq panggil jer duo nie PUTERI MySpace. uhh...yg len tuh yg modern ..cam DANISH..aq tuko jer DANISHA..FARIHIN aq tukar FARI KHANN "BERUANG"
!Aliff aku panggil "KING KONG " jer..FAHMY..aq panggil MIMI jer..IRFAN DANISH..panggil "TOYOL KECHIK!"ha..tu la sume yg paling hyper tahap critical!MySpace
adoiii!!hehe~aku pon ade gelaran.."CIKGU IQI" adoii..besar mandat budak2 tuh panggil aq ngan nama "BARU" tuh!tape..sabar je la...
tu la...bak kate kawan baik aq ..dunia akhirat..OPAH ..cabaran ibarat taik idong!banyak mane pon kita korek......taik idong tuh tetap wujud dalam lobang idong kite...jadi...macam hidup kita gakk..sentiasa ade cabaran baru..!hee~ sorry la..aku tau tak senonoh!hehehe XP

MACAM INI!
MySpace

No comments:

Post a Comment