An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Wednesday, May 5, 2010

=))

ok..my life was great!sejak beberape hari aku rasa something yang aku tak dapat tafsirkan...cume otak nie masih tak henti2 ligat berfikir.
http://www.emocutez.comyup..hidup nie sentiasa kene berpikir ..kan..kan..kan??yup..aku seronok ade majikan yang perihatin..jaga kebajikan aku..even though garang die ala2 clone ustazah zaiton (sumpah sebijik!)http://www.emocutez.comhahaha!aku makin rapat ngan die..kak mimie yg dah nak kawen ..ye ke??!http://www.emocutez.com(tak sangka die kakak kak kudaimayati my senior ex-SMKSK..erk..btol tak aku eja..harap maap la kalo salah!...hehehe)..kak ninie yg sarkastik..http://www.emocutez.comhaha!aku suke!!ye la..keje part time aku an menyakat diorang nie jerrrhttp://www.emocutez.com

..hahaha kalo full time keje aku memang dahsyat aku kira..haha! pagi2 lagi aku tercangak kat tempat tuh..tepat kul 7 pagi!http://www.emocutez.commemang muke budak2 "wanted" yg memang psiko hati and fikiran aku sejak first day aku keje lagi...
tak pe..tak kesah dah nak sebulan daaa aku keje kat situ...alah bisa tegal biasa..(kata2 keramat tok nenek moyang moyot aku arr...)yah.."AFIQAH TAK KESAH!" TP LEBIH BAIK KALO.."CIKGU IQA TAK KESAH!" hehehe
http://www.emocutez.com..ahad lepas aku dapat gaji bersih (tade tolak2 tambang coz aku pergi "naik" kaki)...rm680..bagi aq tuh dah cukup byk..alhamdulilah!..dan aku keje kat tempat aku nie yang penuh life aku dapat gaji bersih rm 500...(tapi baru dapat rm 250 ala tak kesah la...aku kerja bukan sebab nak duit segal bagai ...tapi..pengalaman jadi "IBU" untuk anak2 taska yg dah ade dalam hati aku nie!)
http://www.emocutez.com

yayah..aku semakin ke busy an...yalah..ahad nie aku ada acara..hahaha!jadi pengadil tadika intergrasi AU5D..SPORTS DAY!best2..(konfirm..gelak tengok budak2 dan anak2 taska lari terkedek2 haha!)penat tadi owh...buat banner.tape2...semangat kesukanan!(MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA hehehe..)
http://www.emocutez.com



pasal course yang bakal aku ambik...aku terima dengan hati yang terbuka...sabar separuh daripada iman...hadapi dengan tenang dan senyoman!wahhh...tak sabar nak masok kolej..nak hostel life..blaja btol2...be the best student!uhmm...hargai peluang yang ada...paling penting jadi orang baru!hehehe...

http://www.emocutez.com

BTW nape aq suke gler Nu jazz!ala..smooth jazz mmg dah sah2 aku suke...tp tu la..aku mmg oldies sket...the Beatles,Luciano PAvarroti,Andrea Bocelli..air supply.. macam2 lagi la..dari era 80 an tuh...sampai la..era 90 an..tuh tak memasal jer aku bukak lite and easy fm.hahaha!sian amal...ko kene dengar lagu oldies habes arr dengan lagu berhantu jacko...mesti ko pening dalam kete da la br pas interview kat SPA yg kene psiko bagai..ann..an??hahaha!nasib badan...

http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment