An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Monday, May 3, 2010

hahaha!aku tanak pakai baju skola lagi...!

okeyh this is horible ..and terasa sarkastik sket ble dapat form 6.rase tersembul biik mate pon ade gak!http://www.emocutez.com

ble..........................


Anda Ditawarkan Untuk Mengikuti Pengajian Ke Tingkatan 6 Bawah

Berikut Adalah Maklumat Tawaran

No. Kad Pengenalan::920517145192

Angka Giliran::BG049A054

Nama:: NUR AFIQAH BINTI MOHAMAD KAMISRUDDIN

Sekolah Asal::BEA7614 - SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI KERAMAT

Jurusan::SAINS

Sekolah Ditawarkan::BEA7610 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN TAMAN MELAWATI


Tarikh Mendaftar::10 Mei 2010


ok..aku rase sumpah benda nie "mengundang"..dan first aku tanak carik pasal ambik SPTM sbb STPM nie antara peperiksaan top 5 tersusah kat dunia.second aku rase word "SAINS" cukup menakotkan aku!cukup la otak aku terpsiko gara2 jurusan Sains SPM yg aku ambik.agak nyer kalo STPM lagi haru pale otak aku...cukup2 la tuh..tak larat kot sains nih2..third sbb aku tanak school life agi..please aku nak hostel or campus life plak!!hehehe

http://www.emocutez.com


so awal2 aku dah reject STPM nie..so biala start diploma..safe sket!tanak aku bazir due tahun pastu 1 prinsiple pon aku tak mampu dapat..kan mengundang namanyer tuh.............

http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment