An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Sunday, May 9, 2010

=P

okeyh..semalam..guess what?babah n ma wat surprise..diorang bawak aku gi tgok campus yang bakal aku blaja untuk dapat segulung diploma..hee!
http://www.emocutez.com
bakal graduan UITM la katekan!bzzzz....hoh..campus aku not bad jugak..besar..padang die sangat luas..ada library besar gak..then ade swimming pool!hihihi..good facilities.yah..aku pon nampak tempat yang aku bakal duduk..makan..tido..ha!apartment...not bad at allhttp://www.emocutez.com.wah!tak sabar nak blaja kat poly-tech MARA bangi..ala..dekat jer..1 hour dah leh sampai..weekends nak dok lepak kat umah pon boleh...haha!(bak kata babah aku..haih camnih..nak balik la weekends!bilik aku tuh tak leh tinggal lame2...)chop..bak kate bapak aku leh tahan ker hidup kat apartment tuh nnty tanpa air-cond..(heh~perli nampak!sabar je lar..)http://www.emocutez.comhurm...yah..i'm now rasenyer dah berubah..kalo dulu nak kuar duet..belanje sakan..skang nie..dah pegang duet ..(alhamdulilah banyak la gak..)..rase nak gune benda yg important jer.1)i need a bag. (btw dah beli kat zinc tadi..hohoho..bag pack pvc ala2 kulit..haha..rm 35 jer..besar n lawa gak bak kate mama.but gasak la nak mencuci white in colour tuh!)2)i need to buy some stationary..(ala..rase cam sket jer kot nak beli.)3)i need to buy a few lagi baju kurung..tah rase cam malas jer nak pakai jeans n shirt..(so aku tempah 1 baju kurung pahang style..then yg lain beli dah siap.buat spare 8 pasang siap2 and a few shirts n jeans) 4) sport shoes!(adidas cun gler kasot dier!aku suke gler!!!!!!dah la lawa..ringan lak tuh!tapak pon comfort!) 5) alo..hygine punyer barang lorh!hee~ 6)lastly nak beli new handset.(sian aku nie..pakai henfon longkang.dah nazak sgt dah nie..asik jerr..baling phone kat dinding)6)maybe a lappy..hehehe..(tunggu ble aku dah masok campus kot!call.."babah..i need a lappy ..can aaaahh??")hahaha~http://www.emocutez.com


okeyh...pg tadi exhausted.jadi pengadil tak bertauliah.yo!seronok gile!hahaha..tp tuh la..pagi2 lagi kul 7 aku dah tercangak.buat kerje tak henti2 sampai la pukul 11.30.balik umah lepak2 ngan ma..borak2.tengok tv.ha~tertido...dah puas membute..kul 2.30 bangon..solat zohor..then by 3pm..tgok citer movie..pensil..best!superb!thumbs up!menyayat hati dowh!genre camni la aku nak..family genre.movie tadi menyedarkan aku..yah aku sarankan semua lapisan masyarakat sila tonton movie pensil nie..supaya INSAF!hehehe~INSAF gakhttp://www.emocutez.com..pengorbanan seorang anak terhadap ibu tirinyer yg kekwat!http://www.emocutez.com
haha!aku geram tol la ngan mak tiri die tuh!hish!aku kagum ngan M.Subash!wat citer yang mampu jentik hati aku nie..kalo die masok islam an bgos!then kul 5 pas solat asar merewang ngan mama n adek2 yg penyibuk sedunia tuh..kat alpha angle.heh..kul 9 baru sampai umah..(fuyoooo..solat maghrib kat surau JJ sesak gler!tape mujur sempat solat!)hihihi~ aloh..sok keje...nak train pekerja baru cikgu mama lagi..adoii!http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment