An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Sunday, May 30, 2010

chekidout aww rayuan UPU!

oukeyh..semalam dalam berita harian ade cakap sape yang buat rayuan UPU boleh semak first week of june..hehehe..http://www.emocutez.com(chett..tgh excited..tapi tak mengharap sebab kang tak memasal jer benchana frust menoggeng.http://www.emocutez.com)so by 7th june aku nak semak kot!uuuuhhu..http://www.emocutez.com



hari nie second time aku pau mak aku...



last week dekat rm 500++ beli baju kurung2 n blouses..shoes..



yesterday aku pau mak aku around rm 300++ beli short sleeve shirt..tracksuit..n woman stuff lar..




today aku pau mak aku rm 250++ beli stationary..sebab dulu time SPM aku nyer stationaries pas abes SPM..adik aku sume pinjam dah tuh wat harte pusaka die...so hilang..nak tanak kene beli baru...http://www.emocutez.comthen beli crocs shoes lagi..last week beli pon tak pakai2 lagi..the roxy one jer aku pakai...
http://www.emocutez.com



heh..nanty nak kene pau mak aku lagi beli toiletries..n medicine...adoi..berape ratus lagi nak pau mak aku nih...cian mak aku.
http://www.emocutez.com



pasni nak beli laptop & pendrive aku pow bapak aku!dapat VAIO or DELL sedap gak..hehe..tanak pau mak aku..kesian die..
http://www.emocutez.com


tula...penat nyer ....another 3 weeks lagi nak blah dari umah...konfirm homesick...kat apartment aku tade air-con...boleh hidup ker??boleh kot!hehe..tape2 jgn tak bawak bolster & ELMO aku sudah..mau aku nie insomnia tak leh tido..aku dah cakap awal2 nak bwk bolster ngan ElMO aku.huhu..bantal busuk!! =P
http://www.emocutez.com




p/s:kalo dapat rayuan UPU camne???dah la PLKN issues tak settle2 agi..adoii..nak pikir benda2 nih bukan sekali due tapi 1000x...

http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment