An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Monday, June 14, 2010

alhamdulilah!dapat tunde PLKN~ yeeeeha!

ok...at last dapat gak tunde PLKN..tadi gi ZETRON kat wangsa maju.besar punyerrr...tapi nak masok kene pakai pas pelawat that mean kita bukan leh suka suki gi sane.entrance die "MINDEF 2" wooot~ building die besar ..agak astonished gak~ dulu tempat tuh akademi TV3 tapi skang ZETRON ambik alih.lawa2...jakun plak tetibe.haha

http://www.emocutez.com


ramai gak cina dan india yang tunde...ada yang tunde sbb STPM.tapi macam2 kerenah sebab diorang tak bawak document2 yang patot..


uhhm...rupe2nyer PLKN nih sampai umur 35 tahun!!wah...persoalannya larat lagi dah tue2 nak terlompat2 memanjat sana sini??

http://www.emocutez.com

nih sedikit dialog yg aku ingat lagi...



aku:kak saya nak tunde PLKN boleh?
kakak 1:boleh adik! * sambil shenyom ^__^
aku:ni semua dokumen yg diperlukan.semuanya lengkap. * tatau nape aku cukup skema.@_@
kakak 2:nape tunde?blaja ye?brape tahun? *tah nape die menyampuk
aku:diploma jer kak..3 tahun.
kakak 1:maknenyer lepas 3 tahun adik kene pegi taw.
babah:hahaha..tapi die sambung degree pastuh. *wah babah mula menyampuk gamak nyer
kakak 2:kalo camtuh lepas degree la..
babah:tu la..tempat dapat pon best.leh makan angin..kat sabah! * erghh..saje nak provoc la tuh
kakak 1:haaaaaaa...kalo nak dapat pengecualian kawen awal la..!! *sengeh lebar tol..cam ade makne lain jer
kakak2:ala..dah kawen kalo kene gi pon tempat dekat2 jer. *haih..cam tanak bagi aku bersuare jer..
babah :hahahaha! *babah mmg keje nak "membakar" jer...


*aku shenyom jer la..............


http://www.emocutez.com


then aku gi buat gambar pasport..8 keping ...mahal gak sampai rm 20...adoiii




so gambar pasport like this!




harap tak aneh....tapi jauh beze compare zaman aku kecik2 ngan skang..makin tembam kot!=P



http://www.emocutez.com

3 comments: