An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Saturday, June 12, 2010

U-day!

Al-kisahnyer ........bermula dari rumah.........



Blinkie







U-day means unexpected day...haha!yayayah..2 hari lepas..celik jer bijik mata..adik2 cakap..sorang cakap.."weyh ko nak ikot tak gi sunway lagoon??" yang lagi sorang..."weyh ko nak tak gi genting?!" aku plak still mate tuh tak leh nak bukak..haha.ye la..fine.aku pon ngan selambe cakap...gi jer due2..hahaha~then ma cakap la..genting tapayah...tgh cloudy.di bantainyer hujan jalan licin..so nak tanak beronggeng la kat sunway...hehe..tu la..mereka pegi first time..aku dah gi 3 times...so jadi tour guider la jawabnyer..hahaha~
http://www.emocutez.com



so agak teruje gak sbb second time gi tuh aku gi 3 sites of park jer..the third time aku gi memang balun 5 parks arr..
tuh la..nak naik pirate revenge ngan tomahawak..tade gang la...tak best so aku tak la naik 2 mesen tuh hahaha! just gi World of Adventure,Waters of Africa,Wild Wild West.amusement park..ngan extream park...aku tak penah lagi pergi yang extream park tuh..tuh yg agak teruje beb..................
http://www.emocutez.com


extream park..yang best aku dapat spend time la ngan babah...flying fox..superb best!!lawan archery...then naik ATV 4 wheels rides tuh..then kayaking..dah la angin kuat ..tak larat nak mendayung.hahaha nasib baik babah help me!wooot..then lawan paint ball...kalah..babah lagi pro gamaknyer....then bungee trampoline..me n lompat2!!!hahaha. tp tula tak sempat nak naik G force..rock climbing..mountain biking..ngan go kart.. ade 3 reasons 3 benda nih...1)my babah might get heart attack...la kalo naik G force..2)my babah mmg tak larat dah nak mountain biking nih..3)go kart kene bayar!!rm 20....geram tol~
http://www.emocutez.com



so yes!i did really enjoy my day~wooot! mandi tuh cam biasa la..spinning2 kat slides..haha..adik aku yang afiq tuh pucat lesi sebab die naik yang cup pusing2 kat amusement park..so train ala2 roler coster and niagara fall..die tak jadi nak naik..last2 stay kat bench n tido.haha rugi tol.best~
http://www.emocutez.com



slide...weee~




red indians sesat!haha




@_@..kamikaze tol adik aku nih.btw good job man!~



with ma little bro~



ngee~




hehe~



hug the captain quack~ =P



^__^



@_@



pape pon enjoy our time..sebelom aku gi kolej~seronok!!!thanks bwk gi for the third time!!

http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment