An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Tuesday, June 8, 2010

taper..jadik diri sendiri~ =P

ergh..it is too hard nak jadi woman...yah..W.O.M.A.N...it is not easy as ABC or 123...tape jadik la diri sendirik .ok iqa??ngee~
Blinkie


ye la...bak kate abg long~ grow up kiddo..jgn asik nak jadi anak mak..tak adventure! too along ouuu..gitu huh??what ever lah~ susah nak buang sikap nakal or kiddo...yap..di besarkan dalam family yang sorang jer girl memang dapat perhatian dari family...tuh yang sume nyer tak boleh nak buat.sume nyer serba tak kena...btw..remember..time tgok wayang ngan yasmin,aina n sakura...leh plak may mom wat rombongan cik kiah...bukan pe die takot anak die beronggeng kat tempat lain~
http://www.emocutez.com


mengacau sedare mara tuh adat la ble dah gather ramai2...haha..yup!we are naughty..sometimes cam rebel.tak senunuh sungguhkan kami??kalo sehari tak dgr mereka melatah...ker..tersentap ker...memang tak sah.hahaha.yah my famiy my happiness...






bla dah masok alam dewasa nih....makin jarang jumpe..buat rindu giler..ble la nak raye~hahaha..saat tuh paling best very year!suke sgt2.beruntung di lahirkan dalam family yg byk cakap..gile2...sporting and happy go lucky~ wee~
http://www.emocutez.com


ramai advice..jadilah diri sendiri...insya Allah 1 day woman behaviour tuh akan datang sendiri...naturally kot~ be who you are afiqah..hehe

Blinkie


..just wait and see..sbb macam dulu...try gak make up..high heel..long dress..blouse..cam serba tak kene jer..asik jatuh pakai high heel.haha..klakar.so by the end..aku pakai balik jeans..sweater..low cut aku tuh~make up pon compact powder n gloss..tader blusher2 ..mascara..eye liner..foundation yg buat muke aku nampak weirdo.hehe...blom masenyer kot~
http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment