An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Thursday, June 17, 2010

baru balik beronggeng~ ^__^

hyep..hyep..hyep!!


http://www.emocutez.com






tadi best gak borenggeng ngan kwn2 ..sblom blah dr hometown masok kolej.....then gi la beronggeng kat wangsa walk...tempat paling dekat sekali ngan umah aku.mau save budget la katakan...hehehe...guess what..mula nak tgok citer lagenda budak setan...owh no....jiwanx..tanak la..aku nih bukan kaki jiwanx ..nak tangkap leleh..atau buat hujan kat tengah2 panggung tuh.aku nih dah la hati kecik! di buatnyer aku nanges tgh2 panggung tak cukup harkat dah plak~ di buat nyer paling tak caye tader lak Nanny McPhee~ adehhh...hahaha...btw..i am not person yg tgok citer malay...bukan la tak support filem malaysia..tp tah..memang dari dulu slalu gi tengok movie ngan family..or cuzens memang english la jadi pilhan.so dah terbiasa susah nak kikis sifat tengok filem melayu.kiranya pilihan kita masing2 la nak tgok citer ape kan...kwn aku si Fala...tak habes2 nak tgok citer L.B.S.yang aku nih.."jom la..toys story 3!!" yang 2 lagi atas pagar..mane2 pon layan.hampeh tol...so dah beratur beli tiket...pukul 2.30 citer jiwang tuh..skang baru pukul 12 tgh hari...lambat arr weyh!!so ngan shenyom lebar nyer aku "YESSS!!" toys story 3 bebeh sbb 12.15 available!!!! ngeee~

http://www.emocutez.com







citer nih ...sesuai la utk family....byk gak pengajaran sebalik citer nih...erti persahabatan..kekeluargaan...kasih sayang..kegigihan..not bad!funny..n entertain gak la...


sket plot pasal citer nih...


pasal Andy Davis...dah besar dah budak tuh 17 tahun nak masok college...jd all the toys nih worried la ttg future diorang...pada mula nyer andy tuh nak bwk woody jer gi college..yang len..masok trash bag arr nak simpan kat loteng..cian..tp andy nih angkat separuh jalan jer..sbb nak tlg adik die Molly angkat box..mak die ingat sampah dlm trash bag tuh...so mmg kene angkut la..dan bakal masok lori sampah.tp meke nih pandai..dapat escape..menyorok kat kete andy.then jessie nih bg taw la kat woody..yg diorang nak bwk haluan dengan yakinnyer masok dlm 1 of the box...box tuh berlabel "sunnyside day care". woody cube utk selamatkan keadaan tp jessie degil gak..mak si andy tetibe muncul dan tak memasal la bwk meke nih sume...ke daycare tuh.diorang plak ingat ble dah sampai daycare tuh mimpi indah tapi jadik mimpi ngeri sbb budak2 tuhmain kasr sampai badan diorang tercabut bagai segala.owh..btw kat sunnyside..meke jumpe lots-o'-huggin bear yg jd ketua pale arr kat situ selain big baby.ingat an baik si lotso nih rupenyer..ye la..dah la comel bau strawberry dan sentiasa shenyom rupenyer ade udang di sebalik batu...


haaa....sampai sini le citer nyer..kasik suspens..ngehehehehe~


http://www.emocutez.com


balik tuh bertape jap kat umah kwn aku lagi sorang.hahaha..sbb die ajak mkn tghari sambil cit cat...bla...bla...so..save lagik duet aku..alhamdulilah..rezeki hari nih siap dapat lepas rindu...=)

No comments:

Post a Comment