An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Monday, June 7, 2010

sepetang di bangi kopitiam..eh petang ker?



hahaha..tadi ble mama cakap..okeyh malam nih lepak kat kopitiam nak?the answer is yahooo!tatau nape sume nyer sengal2 ubi belaka..haha!
http://www.emocutez.com

yayaya~ tape la.. first time lepak kat kopitiam ngan family an sblom aku chow dr Au4..wakakaka~ padahal bukan jauh bebenar bangi tuh...1 jam setengah jer....nak balik weekends pon boleh..haa~ gedik an~ wahai cik iqa ko jgn nak ngade menyusahkan makbapak ko nak balik every weekends..sapo nak byr duet minyak?tak dapek den nak nolong~
http://www.emocutez.com


so ok la...ble ade orang sudi belanja..MAMA la!hhehe...so sume buat chaos cam org kampung masok belantara.haha..bising segala bagai~=_=" ye la yg len a troop of soldiers-3 boys..1 jer kuntum bunga...bayangkan la~
http://www.emocutez.com

makanan kat sane wow~harga memang buat mata aku blink2 la~ adeh..tak mampu rasenyer kot...so kalo dah besar nanti nak lepak2 kat kopitiam kene la kerja bagus~ gaji besar~hehe mungkin bg org lain senang2 jer labur duet ..starbucks..subway..poppye..macam2 la yg pelik2...yg harga die wow~tp ble dah ade pengalaman kerja baru kita tau nilai duit tuh macamane.yah betol duet bukan segalanyer bagi sesetengah org...tp bagi aku duet itu sangat penting.penting macamne ye?? ye la nak masok jamban awam pon 20 sen..30 sen ..paling mahal 50 sen..bayangkan la benda lain.so baru aku sedar camne makbapak susah payah carik duet nak besarkan anak2...contoh la..sorang anak nak besarkan pon belanja besar..inikan sape yang ramai anak...sape yg ade kerjaya bagus alhamdulilah..anak tuh makan pakai keperluan cukup tp camne lak orang yang susah..(alamak melerat la plak aku merapu~tp pokok pangkal nyer aku takot nak pilih beverage ngan ala carte kat situ mahal kot~)
http://www.emocutez.com




tapi atas desakan mak aku ..cakap pilih jer pape..aku pon pilih la...haha..berpeluh gak nak pilih~
http://www.emocutez.com




ni an post2 yg menarik dari family la kot~


nih parents la~




ape jadik kalo moto nih kat tgh2 KL?teruje beb~ haha! aku nak duduk tapi sayang tak leh nak bg post yg menarik la.sbb ta leh duduk!



nie la a troop of soldiers yang kerek~



don't you think it yummmy??



ouhhh~who's that gurl??ahakz~



hao lio ho ho!!!!




haih~carik aura ker budak nih?



no comment~




hehe~


No comments:

Post a Comment