An Arctophilecraze

An Arctophilecraze
Attitude,Actions and Emotions

Friday, June 4, 2010

Gagal bukan penamat! motivate2~ hee~

dah agak daaa...tak dapat la...e-rayuan UPU tuh..but never mind...semangat tak penah padam nak masok local university...insya Allah aku akan apply for fasa 2 e-rayuan by this august.

http://www.emocutez.com

tah btw...pas wat solat istiharah terasa hati ke arah poly-tech Mara.btw nie bukan 3 credit dah blh masok or course yg berbelas..or berpuluh ribu..nie yg 5 credit baru leh masok n course die 1 sem just rm 300...dan aku 3 years means 6 sem.just like UITM students nyer harga fees~ perlukah ade diskriminasi hanya kerana campus bergelar IPTS?

http://www.emocutez.com


pasal matrik aku rase tak mampu nak wat.....even though ade allowence yg banyak bg aku.aku rase tanpa basic account...dan hanya belajar selama 1 tahun tak cukup.otak aku nih "retarded" sket..slow cam sipot mana mungkin aku leh survive kat matrik..ha..minimum nak masok U is 2.0 CGPA kalo rase nak "tempah kaki" kene halau pastikan sure dapat 1.5 ..alamat nyer kene arr blah dari situ...tuh la..tak memsal jer kalo kene sangkut matrik masok IPTS.malu wok~
http://www.emocutez.com


tapi kalo aku aku gi poly-tech MARA twin UITM yang memang ade MQA ..fees pon sebijik macam dak UITM ...boleh ker aku nak meneruskan journey aku untuk bergelar siswazah local U especially UITM bila wat degree??kalo boleh alhamdulilah and will fighting habis-habisan untuk dapat CGPA yg chantek untuk sambung degree!
http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. dah cube check lg skali?
    ramai yg first2 xdpt,bile check lg skali rupe2nye dpt

    ReplyDelete